EvaLena Hansell

• Totalt antal aktiviteter 12
  • Senaste aktivitet
  • Medlem sedan
  • Följer 0 användare
  • Följs av 0 användare
  • Röster 0
  • Prenumerationer 9

Aktivitetsöversikt

Senaste aktivitet för EvaLena Hansell
  • EvaLena Hansell skapade ett inlägg för

dag med utvalda användare

1.Vill kunna se vilken veckodag det är när man använder dag med utvalda användare inte bara datumet.

• EvaLena Hansell skapade ett inlägg för

teorin

Slutfört

Vi saknar att inte kunna se teorin på våra elever så vi kan förbereda inför nästa och kolla att dom gjort det dom ska. att det ligger i fas med körningen.

• EvaLena Hansell skapade ett inlägg för

så många knapptryck för betalning

idag har vi 4 eller 5 knapptryck innan betalning är gjord , varför så invecklat? saldo på kontot borde synas direkt på bokningen istället för att knappa runt så mycket i onödan, nej uppriktigt sagt...