Hoppa till huvudinnehållet

Kommer det finnas utbildningar för att lära sig det nya systemet?

Kommentarer

3 kommentarer

 • Officiell kommentar
  Paulina Rosenqvist Communitymoderator
  Mästare (platina)

  Ja det kommer det att finnas. Vi jobbar just nu på att ta fram dessa utbildningar som ska finnas för de olika "delarna" av systemet. Det ska finnas utbildningar som riktar sig till de olika rollerna man kan ha såsom körkortselev, receptionist, lärare etc. 

 • STR Administration

  Vi har nu kommit lite längre i planering av utbildning i det nya systemet. 
  Dels kommer vi under hösten 2022 erbjuda ett flertal webbinarier där fokus är på Optima och användningen av systemet. Det kommer även att finnas tillgång till en digital utbildning för grunden i systemet Optima senare under hösten/vintern som vi gärna ser att alla blivande användare genomför. Dessutom kommer kompletterande, digitala utbildningar som mer går på djupet att finnas tillgängliga. Du kommer att få tillgång till utbildningsmaterialet i god tid innan du kliver in i Optima och/eller migrerar till systemet från befintliga aSTRa WEB. 

  0
 • STR Administration

  Kurserna, de digitala och de webbinarier vi kommer att ha kommer vara gratis. 

  Kurser på plats kommer endast att hållas vid förfrågan, vi tillhandahåller kursledare men ni står själva för lokal och annat. (vid intresse av att komma till Landskrona kan möteslokal tillhandahållas)

  0

Du måste logga in om du vill lämna en kommentar.